Obiectivul Artistului | Obiectivul IqonnAcademy 

Evolutia si imaginea Artistului sunt oglinda Academiei, ele reprezintă deci obiectivul nostru comun. Depunem împreuna  toate eforturile necesare insusirii corecte a informației  si a dezvoltării  aptitudinilor in vederea obtinerii rezultatelor de exceptie.  

Nivele de evolutie  IqonnAcademy

Un sistem motivant, care reflecta nivelul de evolutie al Artistului, in functie de calitatea rezultatelor obtinute in urma cursurilor.

1: Artist IqonnAcademy: Obtinerea titlului de Artist IqonnAcademy este posibila în momentul în care toate greselile teoretice si practice sunt corectate si îndeplinesc standardele calitative IqonnAcademy. Obiective: Obținerea Certificatului de absolvire si logoului individual Artist IqonnAcademy.

2: Expert Artist IqonnAcademy: Obținerea titlului este posibilă în momentul în care Artistul prezintă  lucrări de calitate exceptionala. Obiective: obținerea logoului individual Expert Artist si posibilitatea participării la cursurile de pregătire in vederea obținerii titlului de Trainer Oficial IqonnAcademy.

3: Trainer Oficial IqonnAcademy:  Un Expert Artist poate otine acest titlu, cu acordul Academiei si in urma participarii la cursurile de pregătire specifice. Obiective: Pe langa logoul individual Trainerul Oficial obtine drept de predare a tehnicilor oficiale la nivel național. Utilizeaza cu drept deplin platforma Iqonn E-learning App în vederea susținerii și pregătirii studenților. Beneficiază de discounturi la achiziția produselor și echipamentelor IqonnAcademy.

4: Master Trainer IqonnAcademy: După o experiență de minim un an în cadrul Academiei si aport in evolutia tehnicilor existente sau chiar dezvoltarea unei tehnici inovatoare, Trainerul Oficial poate opta pentru cel mai inalt nivel de evolutie. Obiective: Posibilitate de predare a tehnicilor oficiale, sau a propriei tehnici create, la nivel internațional. Are de asemenea posibilitatea de a pregăti Traineri Oficiali, cu avantajele specifice.