WELCOME TO IQONN ACADEMY, 

expert beauty skills  

 

PROFESIONALISMUL, DISCIPLINA, EXPERIENTA, RESPONSABILITATEA, TEHNICA DE LUCRU INOVATOARE PRECUM ȘI CALITATEA ÎNALTA A ECHIPAMENTELOR DE LUCRU SUNT CRITERIILE CARE AU PUS BAZELE ACADEMIEI IQONN. 

UN SISTEM EDUCATIV PROFESIONAL TREBUIE SA CUPRINDA INFORMATII COMPLETE :O BUNA PREGATIRE GENEREAZA SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA, INCREDEREA IN FORTELE PROPRII SI ATRAGE IMLICIT  APRECIEREA SI RESPECTUL CLIENTILOR. 

STUDIEM CELE MAI INOVATOARE, AVANSATE ȘI MODERNE TEHNICI DE INFRUMUSETARE LA NIVEL FACIAL: SPRE DEOSEBIRE DE ALTE DOMENII DIN INDUSTRIA FRUMUSETII, DOMENIUL PMU NU LASĂ LOC DE COMPROMIS ȘI IMPUNE O RESPONSABILITATE CRESCUTA, PRACTICĂ, PREGĂTIRE ȘI PERFECȚIONARE CONTINUĂ!

Designed By Master Adina Andreea Fit

EXPERIENTA DE MASTER TRAINER ACUMULATA IN CADRUL CELOR MAI RENUMITE ACADEMII INTERNATIONALE, CONSTITUIE  PIATRA DE TEMELIE  A ACADEMIEI IQONN. 

UN PROCENT MARE DIN  STUDENȚII PREGATITI  ÎN EUROPA SI AMERICA LATINA AU DEVENIT AZI UNII DINTRE CEI MAI FAIMOȘI, TALENTAȚI ȘI BINE PLĂTITI ARTIȘTI AI LUMII. 

EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI IN DOMENIUL PIGMENTARII COSMETICE SI TENDINTA PERMANENTA SPRE PERFECȚIUNE AU CONTRIBUIT LA DEZVOLTAREA TEHNICII UNICE CU REZULTATE DE EXCEPȚIE:  NANO-POWDER

CÂTEVA “CITATE” CULESE DIN PERSPECTIVA MANAGERULUI DE CREATIE AL PROIECTELOR BEAUTY BOOK ONLINE SI LES PROFESSIONNELS MAGAZINE: OLGA KIRILOFF 

MASTER ADINA FIT | “O AMPRENTA ROMANEASCA DE CALITATE SUPERIOARA IN MAINILE SI CHIPURILE DIN TOATA LUMEA”

ADINA FIT ESTE EXPERT PMU CARE ÎNTR-UN TIMP FOARTE SCURT, A REUȘIT SĂ AJUNGA, DE LA UN ARTIST ÎN PERMANENT MAKE-UP (2012) LA ARTIST (IANUARIE 2015) LA MASTER PHIBROWS (AUGUST 2015-2021), DEVENIND UNUL DINTRE SPECIALIȘTII DE TOP AI PRESTIGIOASEI COMPANII.”

“EXPERIENTA INTERNATIONALA SI REZULTATELE DE NECONTESTAT O CALIFICA ÎN FRUNTEA TOPULUI PMU DIN ROMÂNIA, CÂT ŞI DIN AFARA TARII. AVIONUL ESTE UNUL DINTRE CELE MAI FOLOSITE MIJLOACE DE TRANSPORT PENTRU ADINA, SI ASTA PENTRU CA MESERIA EI ÎI CERE PREZENTA, EXTREM DE DES, ÎN LOCURI ÎNDEPARTATE, CUM AR FI AMERICA LATINA: ECUADOR, CHILE, ARGENTINA, COLOMBIA, COSTA RICA SI ÎN SPECIAL MEXIC, ADINA A CUCERIT, LA PROPRIU, AMERICA LATINA, UNDE PREDA CONSTANT CURSURI SI ESTE UNUL DINTRE CEI MAI APRECIATI DERMOPIGMENTIŞTI.”

“ESTE O PERSOANA NU DOAR PASIONATA, CI ÎNDRĂGOSTITA DE TOT CE FACE ÎN VIATA PROFESIONALA. FOARTE DES AM AUZIT LA EA FRAZA „REUSESC DOAR CEI CARE SUNT PASIONATI SI ÎNDRAGOSTITI DE PERMANENT MAKE-UP, CEI CARE AU CA SCOP DOAR CÂSTIGUL, NU VOR AJUNGE ÎN TOP“. PENTRU A AJUNGE UN EXPERT PMU DE RENUME MONDIAL, ADINA A INVESTIT SUTE DE ORE ÎN EDUCAŢIE ŞI ÎN PRACTICĂ. PERFECŢIONISTĂ DIN FIRE, ÎN CONTINUARE CAUTĂ SĂ ACUMULEZE CÂT MAI MULTE INFORMAŢII ŞI SĂ FIE, DACĂ SE POATE, CU UN PAS ÎNAINTEA INDUSTRIEI.”

2018  | DEDICAT  INOVATIILOR PMU  

ESTE VORBA DE TEHNICA NANO-POWDER, ATRAUMATICA, INOVATOARE IN INDUSTRIA MONDIALA A FRUMUSETII, O NOUA ABORDARE A TEHNICII POWDER,  ÎN PRIVINTA OBTINERII UNOR REZULTATE VINDECATE HIPERREALISTE.

2019 | DESCHIDEREA OFICIALA A ACADEMIEI IQONN

LANSAREA ACESTUI PROIECT PRESUPUNE SACRIFICIU CONSTANT, CONCEPEREA TEORIEI, TESTARI PRACTICE, TESTARI PRODUSE SI APARATURI, FILMARI, VIDEOURI DEMONSTRATIVE, POZE SI MATERIALE DIDACTICE PENTRU INSTRUIREA ONLINE PRIN IQONN E-LEARNING APP.

ADINA ANDREEA FIT:

CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU PE ACEST DRUM, AM REUSIT SĂ SCHIMB VIETI CU ADEVĂRAT. AM REUSIT SĂ FORMEZ OAMENI DE SUCCES, ATÂT ÎN TARA, CÂT SI  ÎN AFARA EI. E CEEA CE STIU SA FAC CEL MAI BINE, IMI CREAZA UN SENTIMENT DE IMPLINIRE SI CERTITUDINEA CA DRUMUL ALES NU ESTE GRESIT.

“PENTRU TOTI CEI CARE VĂ AFLATI LA ÎNCEPUT DE DRUM: VA INDRUM  SĂ CAUTATI UNDEVA ACOLO ÎN INTERIORUL VOSTRU ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE VĂ DORITI SĂ DEVENITI SPECIALISTI ÎN PMU. CONSIDER CĂ DACĂ TOTUL PORNEŞTE DIN PASIUNE, SUCCESUL NU SE VA LĂSA AŞTEPTAT. ACORDATI IMPORTANTĂ DESĂVÂRSITĂ PRACTICII SI MODURILOR DE PERFECTIONARE. IESITI CU AMBITIE DIN ZONA VOASTRA DE CONFORT PENTRU A DEVENI CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A VOASTRĂ DE IERI SI PÂNĂ AZI.