IqonnAcademy | Lumea expertilor PMU

IqonnAcademy revoluționează începuturile neslefuite ale domeniului pigmentarii cosmetice si dezvolta o viziune hiperrealista a tehnicilor de lucru. Rezultatele satisfac cele mai pretențioase gusturi si plasează aceste tehnici pe primele locuri în topul Internațional al preferințelor PMU.

Adina Andreea Fit | Master Trainer Fondator

Experienta anilor de practica, pregătirea a peste 1000 de artisti și rezultatele de necontestat o califica azi în topul internațional al formatorilor PMU.

Master fondator IqonnAcademy. Pune bazele academiei in anul 2019 având ca obiectiv principal inovația și evoluția continuă a tehnicilor PMU precum și dezvoltarea unui sistem educativ performant care modelează azi sute de artiști  și traineri de renume la nivel mondial.

Scurt istoric: Dupa terminarea studiilor medii si a scolii populare de arte grafice din Oradea, cedeaza influentelor sociale si urmeaza cursurile facultatii de informatica timp de 5 ani.

2012: Intelege repede ca ignorarea pasiunii pentru arta a fost o greseala si accepta provocarea de a-și  schimba radical direcția profesională iar fascinatia pentru domeniul PMU o convinge ca acesta este drumul visat.

Practica, specializările, setea de evoluție și schimburile de experiență la nivel internațional care au urmat au ajutat la perfecționarea tehnicilor de lucru la cel mai înalt nivel.

In anul 2015 devine primul Master oficial PhiBrows in România, unde formeaza sute de artisti cu rezultate remarcabile la nivel national si internațional. In anul 2021 isi incheie activitatea in cadrul PhiAcademy si se dedica in totalitate dezvoltarii metodelor de lucru atraumatice NanoPowder.

In anul 2022 aduce evoluție și inovație în tehnica NanoPowder, iar in anul 2023 implementeaza cea mai moderna metoda de reconstructie a sprancenelor fir cu fir HsHairstrokes.