Ultimele tendinte PMU 

Inceputurile neslefuite ale domeniului PMU descopera  necesitatea evoluției tehnicilor de lucru. IqonnAcademy subliniază azi un concept diferit care scoate in evidenta aspectul natural semipermanent al noilor metode PMU. Rezultatele sunt adevărate lucrări de arta care satisfac cele mai pretentioase gusturi, asigura in consecinta aprecierea si respectul clientilor si plaseaza aceste tehnici pe primele locuri in topul international al preferintelor PMU.

NanoPowder Brows, Lips, Eyeliner

Metoda de lucru creată și dezvoltată de Master Trainer Adina Fit in cadrul IqonnAcademy abordeaza intr-o maniera atraumatica tehnica clasica Powder. Reprezinta asadar noua generatie a tehnicii Powder practicate azi la scara larga de artistii PMU. In funcție efectele necesare este adaptata individual pentru ficare zona de lucru: sprancene, pleoape si buze.

Caracteristici: Diminueaza trauma, evita excesul de limfa si disconfortul clientului asigurand o absorbție optimă a pigmentului în timpul tratamentului. Urmărește liniile individuale ale structurii osoase și morfologiei faciale respectând regulile proporției ideale. Corecteaza cu succes imperfecțiunile și  asimetriile, permite corecții de culoare sau de forma ale unei pigmentări anterioare.

Microblading | HibridMicroblading

Cunoscuta metoda manuala de reconstructie fir cu fir a sprancenelor ramane unul dintre cele mai solicitate tratamente de pigmentare cosmetica semipermanenta. Metoda de lucru dezvoltata de IqonnAcademy respecta cele mai inalte standarde internationale ale tehnicii clasice de microblading si aduce inovatie prin tehnica HibridMicroblading, care adauga note de intensitate si efecte speciale pentru obtinerea unui rezultat natural autentic.

HD Hairstrokes

Este cea mai noua si sofisticata metoda de reconstructie fir cu fir a sprancenelor cu ajutorul aparatului electric. Tehnica de lucru dezvoltata de IqonnAcademy adopta avantajele metodei atraumatice NanoPowder. Metoda se face remarcata prin jocurile de intensitate si grosime ale firelor desenate, care imita caracteristicile firului natural de par. Aduce un plus de realism datorita faptului ca permite traversarea a doua sau mai multe fire. Este o optiune excelenta pentru tenurile problematice, grase sau sensibile, iar rezultatul imita intocmai o spranceana naturala, tratamentul de pigmentare in sine fiind neobservbil.

Tehnica de lucru corecta, calitatea pigmenților și echipamentul specific au o contribuție de necontestat în obținerea rezultatelor de exceptie.