NanoPowder | Ultimele tendinte PMU


Inceputurile neslefuite ale domeniului PMU descopera  necesitatea evoluției tehnicilor de lucru. Azi subliniază un concept diferit care scoate in evidenta diferenta dintre machiajul de ocazie si aspectul natural semipermanent al noilor metode PMU.

Metoda de lucru NanoPowder creată și dezvoltată de IqonnAcademy abordeaza intr-o maniera atraumatica tehnica clasica Powder. Reprezinta asadar noua generatie a tehnicii Powder practicate azi la scara larga de artistii PMU.

Caracteristici: Diminueaza trauma, evita excesul de limfa si disconfortul clientului asigurand o absorbție optimă a pigmentului în timpul tratamentului. Urmărește liniile individuale ale structurii osoase și morfologiei faciale respectând regulile proporției ideale. Corecteaza cu succes imperfecțiunile și  asimetriile, permite corecții de culoare sau de forma ale unei pigmentări anterioare.

Rezultatele: sunt adevărate lucrări de arta care satisfac cele mai pretentioase gusturi, asigura in consecinta aprecierea si respectul clientilor si plaseaza aceasta tehnica pe primele locuri in topul international al preferintelor PMU.

Tehnica de lucru corecta, calitatea pigmenților și a echipamentului specific au o contribuție de necontestat în obținerea rezultatelor de exceptie.

NanoPowder Brows | Lips | Eyeliner

In funcție de efectele necesare tehnica Nano-Powder este adaptata individual pentru ficare zona de lucru.